Twin Spin – denne månedens spill på NorskeAutomater!

Twin spins MainNorskeAutomater utnevner hver eneste måned en av spilleautomatene sine til ‘Månedens spill‘. For september måned er den utvalgte spilleautomaten den så populære Twin Spin fra spillutviklergiganten Net Entertainment. Det som gjør denne spilleautomaten spesiell er at den ikke har noen vertikale gevinstlinjer man kan vinne på, men har istedet en spesialfunksjon som kalles Way Wins.

Way Wins

Hvis du klarer å få like symboler på hjulene fra venstre mot høyre gir dette, uansett hvordan de er posisjonert seg imellom, gevinst. Gevinst. En annen spesialfunksjon, og den viktigste av alle som også har skapt tittelen på denne spennende spilleautomaten, er en funskjon som fungerer på følgende måte: På hvert eneste spinn du foretar deg, vil  to av de tilstøtende hjulene stoppe på de samme symbolene. Dette betyr altså at det minst vil være to hjul med de samme symbolene og maksimalt kan du faktisk få hele fem hjul med like symboler! Når du setter igang hjulene, vil du se at hjulene får en marking rundt seg. Dette er cuet om at disse to hjulene vil stoppe på like symboler. Men ikke nok med det. Som innledningsvis nevt kan disse ekspandere seg til å gjelde hele fem like hjul. Da skullle det være unødvendig å nevne at gevinstene vil bli desto høyere…

Spilleautomaten i helhet er både visuelt og teknisk bygget opp på en meget bra måte og er en fryd for øyet.  Denne spilleautomaten bærer tydelig preg på inspirasjon fra Las Vegas. Det finnes også et wild-symbol som har rollen som en joker underveis i spillet.

 

25 freespins på Starburst – 100% innskuddsfritt!

Som ny spiller hos NorskeAutomater kan du forvente deg en meget god todelt velkomstbonus i tillegg til både massevis av freespins og til og med gratis penger å spille for!

Første bonus du som ny spiller får hos NorskeAutomater er en bonus som du får bare fordi at du oppretter din egen spillekonto.

Den neste bonusen du kan benytte deg av er en innskuddsbonus på 100% opptil 2000 kroner, og setter du inn 2000 kroner får du en bonus på 2000 kroner i tillegg. Totalt sett vil du da ha 4000 kroner å spille for, og dette er den maksimale bonus du kan få. Setter du inn 1000 kroner vil du dermed ha 2000 kroner å spille med!

Så klikk på registeringsboksen til NorskeAutomater under her og skaff deg din egen spillekonto. Deretter kan du benytte deg av de gode velkomstbonusene i tillegg til at du får en masse gratisrunder på den uhyre populære spilleautomaten Starburst fra Net Entertainment!

Privacy Policy