Mega Joker Jackpot snart 400 000 kr!

Mega_Joker_SlotsHvis du har planer om å spille på casino spilleautomater i dag, bør du spille Mega JokerNorskeautomater i dag! Den progressive jackpotten nærmer seg nemlig i skrivende stund hele 400.000 kroner! Dette er langt over dobbelt av hva som gjennomsnittlig jackpottene ligger på. Hvis man i tillegg tar med i betraktning at Mega Joker har en utbetaling på hele 99% dersom du spiller optimalt, skulle det ikke finnes mye tvil om at dette i øyeblikket er den spilleautomaten med mest verdi. Dhvis du er typen som liker å satse litt mer, har Norskeautomater også ekstra gode nyheter til deg. Den maksimale innsatsen ble nemlig nylig høynet til 200 kr. Dette betyr at hvis du spiller med Supermeter-modus, ligger den på hele er 4000 kr.

Mega Joker Jackpotten blir utløst helt tilfeldig, og her spiller du med alle gevinstlinjene. Det kreves altså ikke at man treffer noen bestemt kombinasjon av symboler på Mega Joker.

Det er viktig å være klar over at det inkluderer et visst ferdighetselement når man spiller på Mega Joker. Dette fordi at det maksimale antallet mynter som er mulig å spille med i Supermeter-modus er 2000. Dette betyr at du selv må avgjøre når det er mest lønnsomt å overføre gevinsten din fra Supermeter-modus til hovedspillet. RTP ligger på 89.1% – 99.0%, så du har altså selv innvirkning på hvor mye du kan vinne.

Om mega Joker

Mega Joker er en 3-hjuls, 5-linjers progressiv jackpot spilleautomat som er utviklet av Net Entertainment, med mystikk-wins, en bonus spilleautomat og en progressiv jackpot. Du kan spille Mega Joker progressive jackpot spilleautomat helt gratis på Norskeautomater.

Mega Joker Spillbeskrivelse

Mega Joker er en unik spilleautomat, dette fordi at den i all hovedsak er en dobbel spilleautomat. Hovedspillet finner du nederst på automaten. Deretter, når du får en gevinst på Mega Joker spilleautomaten, kan du velge å spille supermeter-modus på toppen. Symboler inkluderer Joker, Skattesymboler, Bjeller, Vannmelon, Sitron, Kirsebær, Appelsin, Druer og Syver-symboler. Ta en titt på videoen under her:

Norskeautomater logoNy spiller hos Norskeautomater?

Som ny spiller hos Norskeautomater får du etter å ha registrert din egen spillekonto og satt inn penger å spille for, en velkomstbonus på 100% opp til 2000kr + 25 freespins på Starburst.

 

 

Privacy Policy