2 jackpot-gevinster på Mega Joker denne måneden!

Mega Joker mainDen populære spilleautomaten Mega Joker blir tydeligvis bare mer og mer populær blant dere norske spillere, tett etterfulgt av favoritten Jackpot 6000! Bare i løpet av denne måneden, som slett ikke er over, har Mega Joker med sin progressive jackpot blitt truffet ikke bare en gang, men 2 ganger! Mega Joker-jackpotten skiller seg ut fra andre tilsvarende jackpot-maskiner ved at den når som helst kan utløses, helt tilfeldig.

Skjermbilde mega jokerPå skjermbildet til høyre her kan du se hvilken posisjon hjulene på Mega Joker-automaten hadde da en heldig vinner så sent som i dag, torsdag den 24. juli dro inn en pen gevinst pålydende 28.823 norske kroner! Ikke nok med det, helt i begynnelsen av juli var det en annen heldig vinner som kunne spe på bankkontoen sin med utrolige 240 000 norske kroner! Realistisk sett, er jo sjansen til å vinne jackpotten på Mega Joker relativt liten. Det sagt, kan du likevel vinne noen flotte gevinster på denne klassikeren, da Mega Joker er kjent for å utbetale mindre, men hyppige gevinster.

Andre populære jackpot-automater

Mega fortune dreamsHvis du virkelig går for de aller største jackpottene, kommer du ikke utenom Mega Fortune med sine 3 til tider gigantiske progressive jackpotter, og som for kort tid siden kom med en oppfølger kalt Mega Fortune Dreams. Mega Fortune utbetalte tidligere tidenes største gevinstutbetaling fra en nettbasert spilleautomat som endte på 150 millioner kroner, noe som kvalifiserte gevinsten til en plass i Guiness Rekordbok. Mega Fortune Dreams kom med forbedret grafikk og lyd, enda flere gevinstlinjer, i tillegg til en ny respins-funksjon. Med sine 3 progressive jackpotter er dette utvilsomt spilleautomaten som totalt sett har generert flest casinomillionærer på nettet. En annen nesten like populær spilleautomat med progressiv jackpot som også er verdt å ta en nærmere titt på, er Arabian Nights med tema hentet fra historier fra 1001 natt.

The Wish Master

The wisk masterNorskeAutomater er ikke kjent for å ligge på latsiden når det gjelder å lansere nye spilleautomater fra de beste programvareutviklerne som for eksempel Net Entertainment. Siste nytt er den nyeste og rykende ferske spilleautomaten fra The Wish Master som du nå også kan spille helt gratis på NorskeAutomater i dag! The Wish Master har også tema fra en av de gode gamle kjente historiene, nemlig historien om Aladdins Lampe.

Klikk på registeringboksen til NorskeAutomater rett under her og opprett din egen spillekonto – noe som er unnagjort på et par strakser, og innkasser en pen velkomstbonus i tillegg til en masse freespins – deriblant på Starburst nye The Wish Master.

Your wish is my command…

 

Privacy Policy