De siste spillene fra LeoVegas!

201411171610_leovegas1Nå er det tid for å ta et tak og sjekke ut de siste spillene som er blitt lagt til hos LeoVegas Casino!

The Spin Lab

Dette er et utrolig vakkert og fengslende spill fra NextGen som kommer med en banebrytende bonusfunksjon hvor du selv velger bonuskombinasjonene. Hvor vil de største gevinstene komme?

Monster Mash

Her skal du på leting etter din egen lille monstervenn i dette søte spillet fra Obobo. Det finnes 243 måter å vinne på, og ibonusspillet kan du lage ditt eget monster! Dette spillet må du bare teste ut selv!

Light Racer

Futuristiske racerbiler som spinner rundt i lysets hastighet i et high-tech bylandskap. Her blir det action og spenning for alle penga med freespins og multiplikatorer. Et must for alle som elsker Formula 1!

Kronos

Den gamle Kronos var absolutt ikke til å spøke med, men i dette spillet fra WMS er han tvert imot svært så gavmild med spillerne! Dra i land guddommelige gevinster i gratisrundene – du lar deg vel ikke skremme av denne?

Carnaval

Som alle vet betyr karneval festtid, og her blir det full fart på alle fem hjulene. Slå deg løs i dette fargerike fyrverkeriet av et spill fra Quickfire. Wilds og Scatters bringer ekstra spenning til festlighetene!

Mad Hatters

Bli med Alice på eventyr ned i kaninhullet og prøv å få tak i de gale hattemakerne. Du har Wilds, Scatters, gratis spinn og bonusspill til hjelp. Vinner du kan du smile like bredt som Filurkatten!

The Grand Journey

Dette er et lekkert mobilspill som kommer fra spillutvikleren Quickfire, med tema som er basert på Jules Vernes roman. Her finner du stached wilds, ekspanderende wilds, freespins og mere til. Ikke gå glipp av denne perlen av en spilleautomat!

Klikk på registreringsboksen til LeoVegas under her og opprett din egen spillekonto allerede I dag!

Spill nå!

Privacy Policy