Vinn Mini Cooper eller 200 000kr på Mobilbet!

Mobilbet cooperDa har endelig sommeren kommet, noe som betyr utallige muligheter for naturskjønne turer. Enten du bare kjører til den nærmeste stranden eller har planer om å cruise nedover Europa, ville en ny bil trolig ikke skadet? Denne bilen er nemlig bare noe av hva du kan vinne (blant mye annet) på Mobilbet om ikke så lenge. Ved kampanjens slutt vil en spiller bli den lykkelige eieren av en splitter ny Mini Cooper S (eller 200 000kr).

Vinn Mini Cooper eller 200 000kr på Mobilbet!

Du har helt sikkert lagt merke til denne lille lekre bilen på veiene i det ganske land: Mini Cooper S er den lille bilen med den store holdningen. Det finnes ikke mange biltyper som har like mye særpreg som Mini Cooperen, og nå kan denne rampete småbilen bli din til odel og eie. Bortsett fra bilen vil Mobilbet også lodde ut mange andre fsupre premier, som blant annet en rykende fersk MacBook og kvalitets-hodetelefoner fra Beats.

mobilbet-cooper4Så, hva kan jeg vinne?

1. plass: Mini Cooper S eller 222 000 i kontanter – det er opp til deg!

2. plass: MacBook fra Apple pluss 20 monser spins hvert verdt 25 kroner

3. plass: SOLO2 hodetelefonene fra Beats, pluss 20 monster spins hvert verdt 25 kroner

4.-10. plass: 20 Monster spins hvert verdt 25 kroner

11.-50. plass: 20 freespins på Starburst

Det hele foregår på denne måten:

tickets-150x150Når det deles ut premier av et slikt kaliber, forventer man vel at det er svært vanskelig å vinne, ikke sant? Men slik er det ikke her. Denne kampanjen kommer i form av et lotteri der du skal samle lodd ved å gjøre innskudd på Mobilbet. Sett inn 350 kroner og du får et lodd, totalt kan du skaffe deg inntil 4 lodd per uke i løpet av kampanjen.

Denne supre kampanjen startet i forgårs (11. mai) og vil fortsette til 7. juni så du har enda god tid på deg til å skaffe deg lodd før trekningen finner sted. De spillerne som tar de tre første plasseringene vil bli kontaktet via e-post eller telefon senest 11. juni.

Opprett din egen spillekonto på Mobilbet i dag og skaff deg en super velkomstbonus på 100% opptil 1500 kroner i tillegg til massevis av freespins.

Lykke til!

Åpne-konto-knapp2

Privacy Policy