Betsson bingo

For deg som elsker Bingo har Betsson endelig lansert et fullblods alternativ. Du kommer ikke nærmere en virkelig Bingohall!
Betsson bingo

100% opptil 3000 kr + 200 freespins

Casinoinformasjon

Navn:Betsson bingo

Side:bingo.betsson.com

Grunnlagt:2001

Tilhørighet:Malta

Programvare:Blueprint, Evolution Gaming, Leander Games, Microgaming, NetEnt, NYX Gaming, Play’n GO, Quickspin

Bra velkomstbonus

God grafikk

Vervebonus

Få kampanjer

Skulle du ønske at du hadde en egen Bingohall i hjemmet? Da blir du fornøyd med Betssons nye bingosatsing. Med herlig grafikk og lydeffekter er det nesten som å være i et bingolokale. Ingenting behøves å lastes ned, og alt kjøres via nettleseren, så lenge du har Flash installert. Betsson har som kjent langt større utvalg enn bare Bingospill, men vi er så fornøyd med den biten at den fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Forskjellige typer bingo

Betsson Bingo kjenner sine spillere og vet hva de vil ha. De tilbyr alle de mest kjente bingovariantene, og noen nyskapende du kanskje ikke har sett før. Det florerer av store jackpots og spesialgevinster, og bingoen varierer fra 75 til 90 boller, i mønster eller klassisk variant. Hva med å ta turen innom det eksklusive spillet «Diamanten»? Det finnes til og med noe som heter TurboBingo, der det hele skjer langt fortere og gevinstene nærmest kommer flyvende ut av skjermen.

Bonuser

Betsson Bingo kjører stadig på med nye bonuser, men de gir en hyggelig velkomst til nye medlemmer: 100% opptil 3000 kr + 200 freespins. Verver du en venn til å bli medlem får du ekstra cash som du kan bruke på spillene, mer eksakt 100kr per venn du overtaler. Kravet her er riktignok at vennen din også må gjøre en innsats på minst 100kr som han også må omsette.

Spille hos Betsson Bingo

Det er svært enkelt og mulig for alle over 18 år å lage en konto hos Betsson. De har en dyktig kundeservice som hjelper deg med det du måtte lure på, enten via telefon, epost eller direktesamtale. De har til og med døgnåpent, så du er i gode hender uansett når du måtte behøve support. De har også en omfattende FAQ-avdeling der de mest vanlige spørsmålene er grundig besvart.

 
Betsson bingo

100% opptil 3000 kr + 200 freespins

Privacy Policy