LeoVegas har lansert Shoot!

Shoot mainShoot er en fantastisk tema video spilleautomat fra Microgaming som har noen spektakulære funksjoner, inkludert flere bonusrunder og som du nå kan spille hos LeoVegas. Denne spilleautomaten kommer ikke med en progressiv jackpot, men du har sjansen til å vinne den faste jackpotten som lyder på anstendige 120 000 kroner. Shoot kommer med wild- og scatter-symboler samt en freespins-runde som kan vise seg å bli svært så givende.

Innsats og gevinst

screen 1Shoot spilleautmaten fra Microgaming kommer med 50 gevinstlinjer og mange muligheter til å lage noen super vinnerkombinasjoner. Som mange video spilleautomater, vil spillere få muligheten til å velge myntverdi når du plasserer innsatser. Denne spilleautomaten har myntverdi-innsatser fra $ 0,01 til $ 0,10 og en innsatsgrense som ligger så høyt som $ 100 per spinn. Med muligheten til å spille 20 mynter på hver gevinstlinje, kan belønningen bli fantastisk når du plasserer en høyere innsats.

De store stjernene er inkludert

screen 2Fotballfans over hele verden vil garantert elske grafikken på denne spilleautomaten, ettersom den har noen av sportens virkelig store stjerner, inkludert Pele, Maradona og Gullit som symboler her. Spilleautomaten har også en flott stor EM-bonusrunde som gir spillerne muligheten til å velge mellom 12 bilder av deres favoritt-stjerner. Spillere vil kunne velge fire kort for å avsløre topp-premiebeløpet. Det er mulig å aktivere to andre bonusrunder ved å velge de korrekte kortene. Magasin-bonusrunden gir spillerne muligheter for å vinne store summer som de velger fra 12 forsider i et magasin. Det finnes også en freespins-runde som vil tildele spillere med et tilfeldig antall freespins i hovedspillet.

Spesialfunksjoner

screen 3Spilleautomaten Shoot har også et wild-symbol, som vises som et skudd-symbol. Dette vil bidra til å skape vinnende kombinasjoner ettersom det vil erstatte de fleste av standard symbolene i spillet. Totalt sett er Shoot en bemerkelsesverdig spilleautomat fra Microgaming og tilbyr en utrolig mulighet for spillere til å legge ganske mye penger til bankkontoen sin. Den er tilgjengelig både som flash eller nedlastbar.

Prøv den nye spilleautomaten Shoot fra Microgaming hos LeoVegas Casino i dag!

 

Privacy Policy