Pyramid: Quest for Immortality

Quest for Immortality er en helt ny NetEnt video spilleautomat som for kort tid siden ble lansert. I dag kan du selv teste den ut selv her hos oss – helt gratis . Velger du å spille med ekte penger, kan du bruke lenkene våre og dermed får du tilgang til de aller beste casinobonusene i dag. . I Pyramid: Quest for Immortality kan du bli med på en reise gjennom tid og rom tilbake til en egyptisk pyramide som skjuler massevis av glemte skatter. Pyramid: Quest for Immortality kommer med mange spennende funksjoner og byr på en toppgevinst på flere millioner kroner! I The Pyramid: Quest for Immortality har du hele 720 måter å vinne på, automaten har også en Avalanche-funksjon lik som i Gonzo 's Quest, og dessuten wild-symboler som plutselig dukker opp ingensteds fra.

Pyramid: Quest for Immortality

Pyramide: Quest for Immortality skiller seg ut fra andre lignende videoautomater. Hjulene er nemlig ikke er utformet på samme måte som i andre spilleautomater.

Pyramide: Quest for Immortality har en litt mer utradisjonell utforming, i stedet for de vanlige 5 hjulene med 3 rader på hver av hjulene, har det første og femte hjulet 3 rader, det andre og fjerde hjulet har 4 rader og det tredje hjulet har 5 rader. Med et slikt oppsett får man et litt mer uforutsigbar gameplay, og Pyramid: Quest for Immortality virker etter sigende å være en spilleautomat med stor variasjon – det tar nok litt tid mellom hver gevinst som slår inn, men når de først kommer, kommer de stort!

Denne automaten har ingen tradisjonelle gevinstlinjer i Pyramide: Quest for Immortality. I stedet brukes systemet med gevinstlinjene her. Dette betyr dermed at det ikke er krav om noen forhåndsbestemte gevinstlinjer som symbolkombinasjonene dine må gå etter for at du skal kunne vinne gevinster. Det er rett og slett tilstrekkelig å få 3 eller flere like symboler lander på de tilstøtende hjulene. Se bildet til høyre for å få en bedre forståelse av hvordan dette virker.

Gevinster i millionklassen – høye innsatser

Denne automaten kan bli riktig så kostbar å spille på.  Joda, man har her sjansen til å spille med en innsats fra så lite som en krone per spinn, men hvis du vil satse med den maksimale innsatsen, må du betale hele 2000 kroner per spinn. Dette kravet til høye innsatser, oppveies dog av muligheten for enda bedre gevinster å vinne! Toppgevinsten i Pyramid: Quest for Immortality er på utrolige 3,6 millioner mynter. Benytter du høyeste myntverdi på 20 kroner, blir dette en toppgevinst på utrolige 72 millioner norske kroner! Det kan nesten høres for høyt ut til å være sant, men vi velger å tro på hva NetEnt skriver.

Avalanches, Multiplikator og Generating Wilds

Pyramid: Quest for Immortality er også utstyrt med en Avalanche-funksjon som virker på samme måte som vi har i spilleautomaten Gonzo ‘s Quest fra samme spillutvikler. Hvis du vinner en gevinst, vil symbolene som var en del av den vinnende kombinasjonen eksplodere og gir dermed plass for nye symboler som kommer dalende ned fra oven. Dette betyr at du kan vinne flere ganger på ett og samme spinnet. For hver Avalanche du spiller, øker multiplikatoren, og gir deg opp til 10 ganger så store gevinster!

Når du spiller i hovedspillet, kan til og med wild-symboler genereres på hjulene. Dette skjer når ett symbol på hjul 2, 3 eller 4 er en del av en vinnende kombinasjon. Under den påfølgende Avalanchen forvandles det vinnende symbolet til et wild-symbol. Dette er vanskeligere å forklare enn det er å forstå i praksis, så prøv det ut selv!

Spill fra NetEnt finner du her:

30 freespins + opptil600 kr

Spill nå

320 freespins + opptil€45000

Spill nå

200 freespins + opptil€1200

Spill nå

Privacy Policy