Neon Staxx

Net Entertainment regnes som ledende innen utvikling av nettbaserte spilleautomater og lanserte for kort tid tilbake sitt nyeste tilskudd, Neon Staxx, som finnes tilgjengelig på en rekke av nettcasinoene som vi her på Nettspillguide samarbeider med. Temaet i denne nye video spilleautomaten tar oss med på en reise tilbake tilbake til det glitrende 80-tallet. Med inspirasjon fra filmer som Knight Rider, Transformers og Tron, er dette en spilleautomat som garantert vil vekke opp nostalgien i deg med glitrende rosa og turkise farger, en fabelaktig grafikk og lyd, i tillegg til en spesialfunksjon kalt Super Staxx, som vil skal gå nærmere inn på i denne spillomtalen. Dette er en automat med den rette attituden for deg som liker 80-tallet, enten du var til stede eller ei, Nå har du selv sjansen til å prøve demoversjonen som du ser under her. Ta noen spinn og ikke gå glipp av bonusene våre!

neonstaxx_LogoVi som var tilstede på 80-tallet er vel alle enige om at dette var en helt spesiell periode. Vi minnes lett action-filmer som Karate Kid, Robocop, Top Gun eller Knight Rider. Og alle barna husker vi elsket å leke hovedpersonene fra disse filmene som satt dypt i mange av oss også senere i livet. På den tiden var det heller ingen mangel på spillehaller omkring i landet. Mange av oss brukte mesteparten av lommepengene våre på å slå high score på noen av de mange automatene som stod rundt omkring. En annen ting av stor betydning på denne tiden var at de første hjemmevideospillerne kom på markedet, da til en latterlig høy pris. Likevel, folk stormet til butikkene for å skaffe seg en, og gikk dermed heller til innkjøp – eller leie – av videofilmer til den nye VHS-spilleren som far var så stolt av, i stedet for å gå på kino.

Men hvorfor snakker vi om 80-tallet? Jo, fordi 80-tallet er nettopp temaet for den nye Neon Staxx video spilleautomaten. Det er nettopp slik vi her på Nettspillguide også husker denne tiden veldig godt. Det tar ikke mange minutter spilling på Neon Staxx før nostalgien kommer flommende. For deg som ikke opplevde åttitallet – se på det som en liten innføring i emnet.

Stablete symboler med Super Staxx-funksjonen

NS pic1Det enkle er det beste. Flesteparten av NetEnts spilleautomater har en spesialfunksjon som er med på å skape et særpreg på automaten. Dette gjelder også for Neon Staxx. Spesialfunksjonen i Neon Staxx har navnet Super Staxx og fungerer på den måten at alle symbolene – dette inkludert wild-symbolene – er stablet. All symbolene er altså sammenhengende og dette kan skape store gevinster når de plutselig dukker opp.

NS pic2Prøv noen spinn på gratisversjonen av spilleautomaten selv som du ser ovenfor her, og du vil se at de faktisk kommer ganske ofte, noe som i seg selv gjør at automaten er vel verdt å prøve noen spinn på.

5 hjul, 4 rader og 40 gevinstlinjer

Du som har spilt på spilleautomater på nettet en stund, vil fort finne ut at Neon Staxx har flere hjul-posisjoner enn NS pic3hva som er vanlig på andre video spilleautomater. Neon Staxx har de vanlige 5 hjulene, men det spesielle er at du kan satse på 4 linjer i stedet for kun 3 linjer, slik som er tilfellet på mange av de andre automatene. Dette utgjør ikke noen stor forskjell rent spillemessig, men kan bidra til å øke sjansen for at Super Staxx-funksjonen dukker opp. Det finnes 40 faste gevinstlinjer som er plassert rett over hjulene. At gevinstlinjene er faste betyr rett og slett at du ikke har valget om hvor mange du vil spille på, men må spille på samtlige.

Spesialfunksjoner og symboler

Super Staxx
Innledningsvis nevnte vi Super Staxx–symbolet, men for å friske opp: Dette symbolet er stablet og velges for hvert spinn. At de kommer stablet betyr altså at de henger vertikalt sammenhengende. Når automaten er i freespins-modus, vises kun symboler som har høyere verdi eller stablete wild-symboler.

Wild-symbol
Som vanlig erstatter wild-symbolet alle andre symboler med unntak av scatter-symbolet, dette betyr høyere vinnersjansen og bedre gevinster.

Scatter-symbol
Det som skal til for å komme til freespins-runden i Neon Staxx er scatter-symbolet. Får du 3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på skjermen, blir du belønnet med x antall freespins.

SammendragWild

Vi her på Nettspillguide liker denne nye NetEnt-automaten, og det spesielt på grunn av 80-tallstemaet. Ikke bare fordi automaten oser av vibber fra tiden, men også fordi den er satt sammen på en slik måte at den fremdeles fremstår som moderne og er visuelt tiltalende å se på. Her er det action og groovy basslinjer som er i sentrum, snarere enn hockeysveis og skulderputer.

Grafikken og lyden som Neon Staxx har er også meget imponerende gir automaten det karakteristiske særpreget den skal ha. Super Staxx-funksjonen har jo for all del en viktig rolle , men kanskje er kanskje ikke så nyskapende som den burde vært. Er det noe vi skulle sette fingeren på med Neon Staxx, må det være at vi savner en ekstrafunksjon slik som et bonusspill eller en jackpot. Da ville også både grafikken og lyden blitt enda bedre utnyttet.

Generelt er likevel denne spilleautomaten godt gjennomført både når det gjelder gameplay såvel som visuelt og gjengir temaet på en tilfredsstillende måte. Automaten er ellers ganske enkelt bygget opp, noe som sikkert mange av de som har mest sansen for automater av det litt enklere slaget, uten for mye krimkrams, vil sette pris på. Så test den ut selv i dag, det er helt gratis og ingenting å tape, og du, god tur på reisen tilbake til 80-tallet.

Spill fra NetEnt finner du her:

30 freespins + opptil600 kr

Spill nå

320 freespins + opptil€45000

Spill nå

200 freespins + opptil€1200

Spill nå

Privacy Policy