Lights

Den asiatisk-inspirerte video spilleautomaten Lights er en 5 hjuls, 3 raders, 9 gevinstlinjers spilleautomat som ble lansert av Net Entertainment for både desktop og som touch-utgave den 22.mai 2014.

Lights er den nyeste lanseringen fra NetEnt og presenterer spillerne et vakkert landskap, komplett med en rolig lagune, en majestetisk foss og felt fylt med dansende ildfluer.

Net Entertainments nyeste spilleautomat Lights er akkurat så vakkert som man forventer fra en programvareleverandør som NetEnt. Spill den på desktop, Android, iPhone eller iPad, det ingen rolle, du vil uansett se de vakre kinesiske lyktene skinne mot en vakker bakgrunn med en fredelig innsjø i skumringen. Visuelt og musikalsk fungerer temaet virkelig bra.

De mest interessante bonusfunksjonene i Lights er Floating Wilds-funksjonen og free spins-runden. Den maksimale gevinsten på Lights er 90 000 mynter. Denne gevinsten får du hvis du klarer å få samtlige av de 15 røde lampene til å lyse.

Temaet

lights3Temaet i Lights er som tidligere nevnt sør- øst Asias mystikk, og vi må si at NetEnt har gjort en god jobb med å gjenskape temaet. NetEnt hever listen med denne Zen-inspirerte spilleautomaten allerede når velkomstbildet vises, med vakker strykemusikk som akkompagneres av et antall ildfluers dans opp mot skyene. Symbolene kommer i form av rislamper i ulike former og farger og noen høye pokerkort. Bak hjulene kan man skimte et fjellandskap med høye trær og stille vann.

Innsats og myntverdi

Lights er en 5 hjuls, 3 raders spilleautomat som kommer med kun 9 gevinstlinjer. Alle innsatslinjene er alltid i spill, så de eneste parametrene som du trenger å justere på er myntverdien og innsatsnivået.

Myntverdien strekker seg mellom 0.01-1 euro og det finnes totalt 10 innsatsnivåer. Minste mulige innsats er 0.09 euro mens den høyeste mulige innsatsen er 90 euro. Spiller du med kroner som valuta må du helt enkelt multiplisere nevnte innsatser med 8.

Spesialfunksjoner

lights2I likhet med mange av de andre video spilleautomatene som NetEnt har lansert i løpet av 2013 og 2014, er Lights ganske strippet for spesialsymboler og bonusfunksjoner. En del spillutviklere ser ut til å prøve å stappe inn så mange funksjoner i spilleautomatene sine som overhodet mulig, mens NetEnt ser ut til å heller jobbe ut fra prinsippet «less is more». Lights kommer med kun 3 funksjoner, nemlig Floating Wilds, scatter-symboler og free spins.

Floating Wilds

Floating Wilds er en wild-funksjon som aktiveres automatisk i hver spillomgang. Når du snurrer igang en spillomgang kommer idfluer flygende over skjermen og lander deretter på mellom 2-4 av standard-symbolene. Disse symbolene forvandles deretter til wild-symboler. Hvis du klarer å få 4 wilds skal du ha enormt mye uflaks hvis du ikke drar hjem gevinster av det større slaget.

Floating Wilds-funksjonen blir også aktivert i free spins-runden. Her trenger du dog ikke å n øye deg med bare 4 wilds. I free spins-runden forvandles nemlig mellom 3-6 standard-symboler seg til wilds i hvert enkelt spinn.

Free spins-runden aktiveres når du får minst 3 scatter-symboler spredt på hjulene (disse forestiller ying-yang symboler). På det meste kan du vinne 30 free spins. En stilig detalj er at bakgrunnen går fra skumring til natt når free spins-runden aktiveres.

Oppsummering

Lights skiller seg ut ganske mye ut fra de fleste andre automater som finnes på nettet. Å spille på Lights kan nesten virke hypnotisk til tider og det er virkelig ikke mange andre spilleautomater der man får denne følesen.

Bonusrunde

Når det gjelder bonusfunksjonene er det helt klart at Lights er mer sparsommelig. Floating Wilds-funksjonen er en spennende nyhet og den skaper en del spenning. Dessuten kan free spins-runden helt klart v ære lukrativ, men Lights har ingen bonusrunde. Hvis du er ute etter å koble av litt av en stund fremfor datamaskinen eller med mobilen/nettbrettet, kan Lights være midt i blinken for deg. Om du derimot søker mer spenning og full fart, er denne spilleautomaten kanskje ikke helt din kopp te.

Spill fra NetEnt finner du her:

30 freespins + opptil600 kr

Spill nå

320 freespins + opptil€45000

Spill nå

200 freespins + opptil€1200

Spill nå

Privacy Policy