Hook’s Heroes

Dra ut på en eventyrreise på de syv hav i den nye video spilleautomaten Hook’s Heroes fra NetEnt! Denne nye video spilleautomaten ble lansert 23. september 2015, og det mest spesielle i denne automaten er en unik funksjon kalt Spin Feature. Toppgevinsten er på hele 1. 950 000 kroner og her kan du teste den ut selv under og få med deg de gode bonusene som vi her på Nettspillguide tilbyr deg!

Hook’s Heroes – vår gjennomgang i korte trekk

NetEnt utgir noen ganger spilleautomater som selskapet har investert ekstra mye i å utvikle. Dette er spilleautomater som kommer med en fantastisk grafikk, innovative spesialfunksjoner og med fokus på de minste detaljer. Hook’s Heroes går uttvilsomt inn denne gruppen automater og er noe av det mest originale NetEnt har utviklet til nå.

Så hopp ombord og bli med ut på de syv hav og en spennende reise hvor du får selskap av en gjeng gærne pirater. Helt grunnleggende, er Hook’s Heroes bygget opp mye på samme måten som er standard oppsett blant mange andre video spilleautomater. Dette betyr 5 hjul, 3 rader og 20 faste gevinstlinjer. Det som gjør at Hook’s Heroes skiller seg ut fra resten av horden, er spesialfunksjonen “Features” – som innkluderer 3 forskjellige spillmoduser som kan aktiveres i løpet av ett og samme spinn – eller på et sett med freespins. Denne funksjonen blir beskrevet mer i detakjer litt lenger nede på denne omtalen.

 

5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer

Hook’s Heroes-automaten har altså mye av den samme oppbyggingen som andre tradisjonelle spilleautomater har. Antall gevinstlinjer er også de vanlige 20 linjer på tvers av hjulene. Disse gevinstlinjene er faste, noe som betyr at du må spille med alle 20 linjene aktivert.

Du har likevel gode muligheter til å variere innsatsen ved å endre på myntverdien (dvs. antall mynter per gevinstlinje). Minimum myntverdi er på 10 øre og maks er 10 kroner (eller 0,01 og 0,10 euro). Her finnes hele 10 innsatsnivåer her, så hvert spinn kan variere alt fra 2 kroner helt opp til 2000 kroner (eller 0,20 og henholdsvis 200 euro).

 

Feature Spins

2 scatter-symboler hvor som helst på hjulene starter en av tre “Feature Spins” tilfeldig. Alle disse tre spesialfunksjonene innehar individuelle fordeler. Vi skal ta en nærmere kikk på dem alle:

Pirate feature

Pirate feature regner gevinstene ut fra hvor mange av et gitt symbol som vises samtidig på hjulene. Symbolene trenger altså ikke å ligge langs en gevinstlinje. Hvis du, for eksempel, får 4 symboler av den samme typen på ett enkelt hjul, regnes gevinsten ut på samme måte som om du hadde fått 4 av det samme symbolet på rad på en gevinstlinje.

Fairy feature

Fairy feature byr på en fe som kaster sin magi over hjulet. Mellom 2 og 5 wild-symboler vil her stoppe i tilfeldige posisjoner og hjelper til med å gi gevinstene et skikkelig boost.

Mermaid feature

I Mermaid feature vil ale gevinster bli multiplisert med 2. Om den vinnende kombinasjonen også inneholder et wild-symbol, multipliseres gevinsten i stedet med 4.

 

Freespins

Få 3, 4 eller 5 scatter-symboler i løpet av ett enkelt spinn, og freespins vil bli aktivert i stedet for Spin Feature. Nå kan du selv hvilke spesialfunksjoner du foretrekker å bruke.

3 scatter-symboler

Hvis du får 3 scatter-symboler, kan du velge hvilke av de tre spesialfunksjonene Pirate, Fairy eller Mermaid Feature du vil bruke i løpet av freespins-runden.

4 scatter-symboler

Her gjelder det samme som ovenfor, bortsett fra at du her kan velge en tilleggsfunksjon når du bruker det første settet med freespins.

5 scatter-symboler

Igjen, det samme – men her kan du utnytte hver og en av de ulike funksjonene i løpet av 3 sett med freespins.

 

Hook’s Heroes – Spilloversikt

Lansert: september 2015

Spilltype: video Machine

Hjul / rader / gevinstlinjer: 5/3/20

Den teoretiske returen til spiller: 96,82%

Myntverdi: 10 øre – 10 kroner

Total Innsats: 2-2000 kroner

Freespins: Ja

 

Konklusjon

NetEnt har gjort det igjen! Hook’s Heroes er original, byr på en gnistrende grafikk, store gevinstmuligheter og sann spillglede.

De forskjellige typene “Feature Spins” utgjør selve kjernen i videoautomaten og er nok det mest interessante med denne automaten. Jo flere scatter-symboler du får, desto bedre blir spillopplevelsen din. Du har her muligheten til å skaffe deg opp til 32 freespins med de råe spesialfunksjonene som sikrer deg enda større gevinster, noe som helt sikkert gjør sitt med å bidra til å gjøre Hook’s Heroes til en stor favoritt som vi vil høre mer fra.

Det som er litt negativt med denne spilleautomaten er at selve temaet kan oppleves som litt barnslig. Bortsett fra dette, vil du nok oppleve automaten som en virkelig gjennomført, underholdende og stilig, nyskapende video spilleautomat fra giganten blant spillutviklerne, Net Entertainment. Anbefales.

 

Spill fra NetEnt finner du her:

Privacy Policy