Dazzle Me

Gjør deg klar til en fargesprakende spilleautomat ned noen særdeles originale spesialfunksjoner! Dazzle Me, som er utviklet av giganten NetEnt, kommer som et friskt pust fra denne spillutvikleren etter et par automater som kan virke ganske rutinemessig utformet. På utsiden ser Dazzle Me riktig så søt og uskyldig ut, men dette en automat som du ikke skal undervurdere. Denne automaten skjuler nemlig store potensielle gevinstmuligheter. Automaten kommer også med hele 76 gevinstlinjer(!), den har noen originale ulike hjuldesign, en rekke innovative spesialfunksjoner, i tillegg til at den kan friste med en toppgevinst på opp til hele 1,5 millioner kroner! Dazzle Me fra NetEnt er altså absolutt verdt å prøve noen spinn på. Hos oss på Nettspillguide spiller du alltid gratis på alle de nye og beste spilleautomatene som kommer. Føler du at tiden er inne for å satse med ekte penger, får du tilgang til de aller beste bonusene på nettet ved å følge våre lenker.

Dazzle Me – vår egen vurdering

Dazzle Me er altså en gnistrende, fargerik video spilleautomat som kan by på en herlig kombinasjon av både innovasjon og klassisk retrostil. Er du en av dem som tiltrekkes av denne typen automater, har du mange timer med moro i vente når du spiller på Dazzle Me.  Det mest unike og originale med denne automaten er dens asymmetriske hjul. Her har hjulene 1 og 2 tre rader, hjulene 2 og 4 har fire rader og hjul nummer 5 har 5 egne rader. Du blir raskt vant til dette og du kan se hvordan det fungerer utfra bildene under her. Dazzle Me kommer, takket være denne spesielle utformingen av hjulene, med flere symbolposisjoner enn på lignende automater. Dazzle Me har hele 76 gevinstlinjer.

I tillegg til denne spesialfunksjonen, har Dazzle Me i tillegg andre, gode spesialfunksjoner under panseret som kalles Dazzling Wild Reels, Linked Reels og en freespins-runde.

Flere av de automatene som NetEnt i det siste har lansert, har ofte virket ganske rutinemessig utformet og litt, skal vi si, flate. Vi setter derfor stor pris på å registrere at NetEnt nå er tilbake i den gode gamle formen vi er vant til. Det er altså en god spilleautomat vi snakker om her, og du finner også nok av gode gevinstmuligheter i Dazzle Me. Kombinasjonen av spenning og nytenkning, gjør denne til en forfriskende blanding av farger, lys og spenning med gevinstmuligheter som på ingen måte er til å fnyse av..

Hele 76 fargerike gevinstlinjer

Det aller første som slår en når man begynner å spille på Dazzle Me, er at hjulene ikke har den tradisjonelle utformingen. Her har hjul 1 og 2 har tre rader, mens hjulene 3 og 4 kommer med 4 rader og hjul nummer 5 har hele 5 rader. Det finnes eksempler på andre lignende automater slik som Reel Rush, men dette er likevel en forfriskende forandring fra den velbrukte stilen som mange andre spilleautomater i dag bruker nesten som en mal.

Alle 76 gevinstlinjene i Dazzle Me er faste. Du må med andre ord alltid spille med samtlige gevinstlinjer aktive. Du kan dog likevel endre på innsatsen ved å velge hvilken myntverdi og innsatsnivå (antall myntinnsats per gevinstlinje) som du vil spille med. Innsatsnivået per snurr kan settes til alt fra kun 2 kroner helt opp til 2000 kroner.

Dazzling Wild Reels

Du vil også noen ganger oppleve at hele hjul er dekket av wild-symboler som ser ut som skinnende diamanter. Dette er Dazzling Wild Reels-funksjonen. Dette innebærer wild-symboler som kan ekspandere og dekke hele hjulet. En fin ting med denne funksjonen er at alle hjulene kan bli forvandlet til Dazzling Wild Reels. Noen ganger kan du til og med få hele 5 wild-dekkede hjul på ett og samme spinn! Dette er med andre ord et solid utgangspunkt for å kunne dra hjem noen riktig lekre gevinster.

Ellers fungerer wild-symbolet slik som vi er vant til – dvs. at symbolet erstatter alle andre symboler bortsett fra freespins.

Freespins

Når du klarer å Få 3 eller flere freespins-symboler hvor som helst på de 5 hjulene, blir freespins-runden i Dazzle Me aktivert. 3 symboler vil gi deg 8 spins, 4 vil gi deg 12 spinn og 5 symboler gir deg 16 spinn. Mens freespins-runden går, aktiveres også en annen funksjon kalt Linked Wheels.

Linked Wheels

Hver eneste gang et freespin begynner å snurre, kopmmer identiske sammenkoblede hjul opp ved siden av hverandre på hvilket som helst av de 4 første hjulene. Det venstre sammenkoblede  hjulet blir “klonet”, slik at det høyre nabohjulet viser nøyaktig de samme symbolene som det andre. Dette er rett og slett en god mulighet å sikre deg enda flere gevinster.

Dazzle Me – Spilloversikt

Lansert: August 2015

Spilltype: Video Spilleautomat

Hjul/rader/gevinstlinjer: 5/(3-3-4-4-5)/76

Teoretisk tilbakebetalingsprosent: 96,90%

Myntverdi: 0,10  – 10,00 kroner

Total Innsats: 2-2000 kroner

Freespins-runde: Ja

Konklusjon

NetEnt har nok en gang vist oss at de er tilbake på rett kjøl etter et par heller flate utgivelser, og har med Dazzle Me utviklet en skikkelig god video spilleautomat med et originalt og nyskapende element. Har du sansen for video spilleautomater som byr på en klassisk, fargerik og solfylt gaming-følelse, og samtidig har noe nyskapende i tillegg til en rekke spennende spesialfunksjoner, anbefaler vi her på Nettspillguide deg i aller høyeste grad til å teste den ut selv.

Denne automaten har alle de kvaliteter som kreves for å skille seg ut fra rekken av moderne videoautomater som hele tiden kommer til. Ukonvensjonelle hjul, 76 gevinstlinjer og spesialfunksjoner som Dazzling Wild Reels og Linked Reels, bidrar alle og en til underholdning av høy kvalitet.

Dazzle Me har et mykt og nesten litt “soft” ytre. La deg ikke lure av dette. Her har NetEnt levert en rå spilleautomat som rent gevinstmessig byr på en toppgevinst på over 1,5 millioner kroner. Dazzle Me har alle forutsetninger til å bli en suksess blant de nyeste video spilleautomatene som er lansert.

Spill fra NetEnt finner du her:

Privacy Policy