Aliens

Programvare-utvikleren Entertainment lanserte for kort tid siden en ny video spilleautomat som du nå kan spille på flere av nettcasinoene som vi her på Nettspillguide.com samarbeider med. Denne nye spilleautomaten har, som du sikkert allerede har gjettet, hentet temaet sitt fra den storslåtte filmklassikeren og grøsserfilmen Aliens som ble en kassasuksess av de helt store og en av tidenes aller største film-suksesser. Selskapet har med Aliens spilleautomaten nok en gang bevist at de hersker helt i toppsjiktet når det gjelder utvikling av nettbaserte spilleautomater med inovative løsninger og nytenkning. NetEnt har virkelig skapt noe unikt og visuelt vakkert med Aliens spilleautomaten, som i tillegg kommer med nye og unike spesial-funksjoner og muligheten til å vinne store gevinster. Som ikke dette var nok, har du også en potensiell mulighet til å stikke av med en suveren jackpot! Oppdraget i Aliens handler om å kjempe seg gjennom horder av aliens som prøver å ta knekken på deg. Det endelige oppdraget ditt er å utslette dronningen deres, noe som vil gi deg en ganske så innbringende gevinst...

Aliens mainAliens-spilleutomaten fra Net Entertainment ble utviklet i samarbeid med 20th Century Fox og denne fantastiske video spilleautomaten inkluderer en helt ny 3D-grafikkteknologi, spilleautomaten har 3 spillnivåer, wild-symboler, re-spinn og mulighet for å samle (collectable) multiplikatorer. Dette er en 5-hjuls, 3-raders, 15-gevinstlinjers video spilleautomat som vil gi deg en actionfylt og spennende tid på hjulene der du først må gå på jakt i farlig terreng og og skyte deg gjennom bølger av Aliens-angrep, for så å komme deg til kuben der dronningen befinner seg, og sørge for at hun blir utslettet for evig og alltid. Klarer du det, vanker den en meget attraktiv gevinstutbetaling til deg…

 Tema

I hovedspillet i Aliens vil du bli kastet ut i den mørke verdenen av Aliens med kun en misjon – å overleve angrep fra Aliens og utslette dronningen. Aliens består av tre forskjellige spillnivåer som du må komme deg gjennom, re-spinn, wild-symboler, oppsamlede (collectable) multiplikatorer i tilleg til at det vanker en suveren bonusgevinst hvis du klarer å ta knekken på dronningen. Denne spilleautomaten er en kraftpakke av en action-automat og vil garantert holde deg på tå hev inntil den blodige slutten! Med en helt ny 3D-grafikkteknologi og der du har førstehånds oversikt via kameraet på marines-hjelmen, akkopagnert av det dystre og nervepirrende og støyende lydsporet (dette er ikke en spilleautomat av den rolige, harmoniske sorten som for eks. Lights) som bidrar til at du virkelig kan føle den klaustrofobiske atmosfæren, skaper høy spenning og action fra begynnelse til slutt, uansett hvor lenge du spiller på denne nye spilleautomaten fra Net Entertainment.

Grafikk

Det er virkelig imponerende å se hvor gnistrende vakkert Net Entertainment har klart å lage det visuelle og hvor perfekt tema hjulsymbolene er på denne spilleautomaten. Hva som også bidrar til å gjøre standard hjulsymbolene enda vakrere er at de er fullt animert, så bare nyt det når en vinnende kombinasjon endelig spinner inn.

Nivå 1: Jakten

screen 1På det første nivået i Aliens må du skanne alle de infiserte lokalene for Aliens-aktivitet, mens du samtidig samler så mange symboler som mulig. Hver av disse symbolene har sin egen multiplikator som du deretter kan legge til Alien Activity Meteret ditt som består av totalt 9 trinn. Kom deg gjennom alle trinnene på Alien Activity Meteret for å avansere til det neste nivået, The Encounter. Jo høyere du klarer å score på mutiplikatorene på nivå 1, desto bedre grunnlag har du for å kunne skaffe deg gode gevinster på det neste nivået, The Encounter.

Nivå 2: Kampen

screen 2Kom deg til nivå 2 som er kalt «The Encounter» hvor målet ditt nå er rett og slett å overleve hordene av Aliens-angrep som du blir møtt av, slik at du klarer å komme deg videre til Dronningen i kuben som du har i oppdrag å drepe. Symbol overlay-funksjonen kombinert med en multiplikator kan generere store gevinster og ammo-symboler vises tilfeldig på det midterste hjulet som øker Ammo Clip Counter (ammo-teller) og aktiverer re-spins. Ammo Clip-telleren teller nedover etter for hvert spinn du spiller.

Nivå 3: Kuben

screen 3Kuben, eller «The Hive», er det tredje og siste nivået som du skal gjennom på Aliens. Her får du med en gang du begynner å spille en liten bonus på 5 re-spinn. For hver gang du fullfører et trinn på Hive Health Meteret, vil du bli belønnet med gevinst. Hvis du klarer å utslette dronningen, kan du innkassere hele 240 x innsatsen!

Innsats – myntverdi

Standard innsatsnivåer: 1-10
Standard myntverdier (€): 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20, 0.50, 1.00
Standard min / maks innsats (€): 0,15 / 150
Standard gratis freespins-runde verdier: Innsatsnivå 1, 15 innsatslinjer, € 0,01 myntverdi (koster € 0,15)

Redusere eller øke myntinnsatsen ved å klikke på venstre og høyre piler, (dvs. antall mynter per innsatslinje) en etter en. Hvis du vil øke eller redusere raskere, klikker du bare og drar glidebryteren opp- eller nedover.

Etter at du har valgt de innsats- og myntverdiene som passer deg best, klikker du på knappen «Spin» som starter en ny runde med dine innstilte verdivalg.

Autoplay

screen 4Med denne funksjonen kan du velge hvor mange runder du vil at automaten skal spinne automatisk for deg. Når du har valgt antall runder, klikker du deretter på «Autoplay», og hjulene vil spilles automatisk for ditt valgte antall runder.

Wild-symboler

Aliens kommer selvsagt med wild-symboler og alle wild-symbolene erstatter selvsagt alle andre hjulsymboler med unntak av scatter- og bonussymbolene.

Scatter- og Bonus-symboler

For å aktivere den største bonusrunden som Aliens-spilleautomaten har å by på, må du samle bonus scatter-symboler som kan dukke opp hvor som helst på hjulene. For å aktivere bonus-funksjonen, må du få et minimum antall eller flere.

Jackpot

Som tilfellet er med alle de andre NetEnt-spilleautomatene, kan du satse forskjellig antall mynter i hovedspillet og også justere innstillingene for myntverdier her, så det er absolutt mulig å vinne noen attraktive gevinster her, og det ikke bare i løpet av hovedspillet, men også i løpet av bonusspill-runden. Sjekk utbetalingtabellen på spilleautomaten før du begynner å spille.

Konklusjon

Hovedspillet i Aliens høres kanskje litt komplisert ut, men du vil raskt få taket på det når du begynner å spinne hjulene. Aliens er en middels variant video spilleautomat med en maks potensiell gevinstmulighet på over 3800 ganger innsatsen din. De fleste av gevinstene dine vil nok komme på nivå 2, men muligheten til å få 240 ganger innsatsen på nivå 3 er jo heller ikke til å fnyse av. Net Entertainment har virkelig skapt noe unikt med denne spilleautomaten og som et resultat av det, kan vi absolutt anbefale deg å teste den ut selv. Nettopp det at den har mange unike funksjoner og skiller seg ut fra mengden, er noe av det som vi liker best med Aliens-spilleautomaten. Det finnes ikke mange av online spilleautomat-utviklerne som har budsjett til å få lisens til å produsere en spilleautomat-serie som er basert på store og kostbare filmproduksjoner slik som det som kommer fra selveste 20th Century Fox, men Net Entertainment lyktes altså med å sikre seg rettigheter og lisens til å kunne realisere det.

Spill fra NetEnt finner du her:

30 freespins + opptil600 kr

Spill nå

320 freespins + opptil€45000

Spill nå

200 freespins + opptil€1200

Spill nå

Privacy Policy